Η επιχείρηση υλοποιεί Επενδυτικό σχέδιο στο Υποέργο SUB1 «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» της δράσης Οικονομικός Μετασχηματισμός του Αγροτικού τομέα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Next Generation EU.
Αχλάδια

Τα Αχλάδια του Τυρνάβου

Ο Τύρναβος καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ως η πηγή του αχλαδιού.

Η ελληνική ποικιλία «Κρυστάλλι» είναι αυτή που έχει επικρατήσει τις τελευταίες δεκαετίες στην περιοχή και είναι ιδιαίτερα προτιμητέα στην εγχώρια αγορά.

Τα μέλη του συνεταιρισμού μας καλλιεργούν περισσότερα από 3.000.000 κιλά έχοντας αποκτήσει, μετά από εμπειρίες δεκαετιών, την απόλυτη τεχνογνωσία στην ιδιαίτερα απαιτητική καλλιέργεια της συγκεκριμένης ποικιλίας.

 

Συγκομιδή Αχλαδιών

Η συγκομιδή ξεκινά στις αρχές του Αυγούστου και το προϊόν αποθηκεύεται και διατίθεται έως και τον Μάρτιο περίπου του επόμενου έτους.

Ο Συνεταιρισμός διαθέτει και άλλες ποικιλίες αχλαδιών, εκτός από την ποικιλία Κρυστάλλι, όπως:

Ποικιλία
Περίοδος διάθεσης
Κόσια
10 Ιουλίου – 30 Αυγούστου
Κοντούλα
20 Ιουνίου – 30 Αυγούστου
Santa Maria
20 Ιουλίου – 15 Σεπτεμβρίου
Κρυστάλλι
01 Αυγούστου – 20 Φεβρουαρίου
Williams BC
20 Αυγούστου – 15 Δεκεμβρίου
Highland
20 Αυγούστου – 15 Δεκεμβρίου

Ο Συνεταιρισμός διαθέτει νεόκτιστα, σύγχρονα διαλογητήρια – ψυγεία, όπου αποθηκεύονται και συσκευάζονται τα προϊόντα.
Όλες οι εγκαταστάσεις είναι πιστοποιημένες με ISO 22000.

Ο Συνεταιρισμός διαθέτει νεόκτιστα, σύγχρονα διαλογητήρια – ψυγεία, όπου αποθηκεύονται και συσκευάζονται τα προϊόντα.
Όλες οι εγκαταστάσεις είναι πιστοποιημένες με ISO 22000.