Η επιχείρηση υλοποιεί Επενδυτικό σχέδιο στο Υποέργο SUB1 «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» της δράσης Οικονομικός Μετασχηματισμός του Αγροτικού τομέα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Next Generation EU.
σταφύλια

Τα Σταφύλια του Τυρνάβου

Στον Τύρναβο η καλλιέργεια των σταφυλιών είναι εκείνη που τον έκανε γνωστό για τα κρασιά, το ούζο και το τσίπουρο.

Ο ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου διακινεί σε μεγάλες ποσότητες (3.000.000 κιλά) τις οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιών σε διάφορα οινοποιεία σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα με τις οινοποιήσιμες ποικιλίες τα μέλη του Συνεταιρισμού καλλιεργούν και επιτραπέζιες ποικιλίες όπως η Cardinal, Victoria, Ρεμπιεν (Alphonse Lavalle).

Κύριο χαρακτηριστικό εκτός από την δεδομένη ποιότητα είναι η πρώιμη συγκομιδή τους.

Ο Συνεταιρισμός διαθέτει νεόκτιστα, σύγχρονα διαλογητήρια – ψυγεία, όπου αποθηκεύονται και συσκευάζονται τα προϊόντα.
Όλες οι εγκαταστάσεις είναι πιστοποιημένες με ISO 22000.

Ο Συνεταιρισμός διαθέτει νεόκτιστα, σύγχρονα διαλογητήρια – ψυγεία, όπου αποθηκεύονται και συσκευάζονται τα προϊόντα.
Όλες οι εγκαταστάσεις είναι πιστοποιημένες με ISO 22000.